8.5 C
New York
zaterdag 4 april 2020

Mensen ontmoeten in Swanla

Leer dorpsgenoten beter kennen door het raadsel op te lossen in dit levende spel; Nieuwe mensen ontmoeten in Swanla. Je hebt je eigen contacten, maar Zevenhuizen en omgeving kent nog zoveel meer bewoners. Een avond om nieuwe mensen te ontdekken, hier binnen ons dorp. Diepgang en gesprekken, met als gezamenlijk doel om een raadsel op te lossen.

Tijdens een hapje en een drankje word je uitgedaagd om met elkaar het gesprek aan te gaan. Leer de ander doelgericht kennen, om op zoek te gaan naar jullie verborgen overeenkomst. Vind degene die verbonden is met jou.

Een ontspannen avondje in het teken van nieuwe contacten leggen, met mensen die je voorheen nog niet kende. Lukt het jou om de juiste persoon te vinden, tijdens verschillende rondes en met een beperkt aantal vragen? Ga je op zoek naar een ander of blijf je bij elkaar terugkomen? Ben je heel dichtbij of sla je de plank helemaal mis? Vragen die je zullen bezighouden tijdens dit spel. De avond is omgeven door mysterie en vermaak.

Beleef dit spel met echte mensen, waarbij je jouw dorpsgenoten gauw beter leert kennen. Begin met een gratis kopje koffie en geniet van dit avondje uit. Vrijdag 28 februari 2020 in dorpshuis Swanla te Zevenhuizen, aanvang: 20:00 uur (zaal open om 19:30), Toegang: Gratis, wel even aanmelden via de agenda van dorpshuis.nl

Volg het laatste nieuws

2,198FansLike
296VolgersVolg
452VolgersVolg