8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Jongerenraad in debat over duurzaamheid

Op 5 maart organiseert de Jongerenraad Zuidplas een debat met de gemeenteraad. Met de Europese Green Deal en de op gang zijnde transitie naar duurzaamheid is er heel wat in beweging in allerlei economische sectoren, in de politiek en in het sociale leven van alledag.

Protesterende boeren, jonge bedrijven die het anders aanpakken dan hun voorgangers en ook mensen die sceptisch zijn wat duurzaamheid betreft en alle maatregelen die daarbij worden opgehoest en verzonnen. Niks mis met een mengeling van scepsis en optimisme! Genoeg aanleiding voor een debat vond Jongerenraad. Zuidplas.

Zeker nu de informatieavonden bezig zijn over het uitfaseren van het gebruik van aardgas. Wat gaan we dan gebruiken als duurzaam alternatief in gemeente Zuidplas? Vind je het leuk om jouw stem te laten horen in dit debat? Kom dan op 5 maart om 19:30 naar ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel! Er wordt gezorgd voor wat lekkere hapjes en de bar is ook open.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg