8.5 C
New York
maandag 25 mei 2020

Zomerdienstregeling voor Snelle Sluis in Moordrecht vanaf vandaag – Legpuzzel foto historische Snelle Sluis

Vanaf 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag) wordt de Snelle Sluis bediend volgens de zomerdienstdienstregeling. De Snelle Sluis in Moordrecht vormt een verbinding tussen de Hollandsche IJssel en de Rottemeren.

Het waterschap bedient de sluis op maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 tot 18:00 uur. Op zondagen en feestdagen wordt de sluis bediend van 14:00 tot 18:00 uur. De zomerdienstregeling loopt tot en met 30 september.

Het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard hield voor het bedienen van de Snelle Sluis voorlopig nog het winterschema aan. Zo kon het waterschap de sluisbediening beter in stand houden tijdens de coronacrisis.

Check voor vertrek

Houd voor veranderingen de berichtgeving op onze website in de gaten. Actuele informatie over vaarwegen in Nederland staat op www.vaarweginformatie.nl

Puzzel

Moordrechtenaar Eelco Slingerland heeft een foto van de historische Snelle Sluis op dit moment verkrijgbaar als legpuzzel. “Mede ook dat het mooiste plekje, althans dat vind ik, van Moordrecht helaas vorig jaar is afgebroken. In welke jaargetijden je daar langs kwam, bij Snelle Sluis hing er altijd een bepaalt sfeertje van historie”. Meer informatie is verkrijgbaar via marketing@flyingeagle.nl of op werkdagen bellen tussen 9.00 en 18.00 uur naar 0182-796 777


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
321VolgersVolg
478VolgersVolg