8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Sportakkoord Zuidplas : Alle mensen moeten kunnen sporten & bewegen!

‘Alle mensen moeten kunnen sporten & bewegen’ , dit is het uitgangspunt van het Sportakkoord Zuidplas, dat deze week is ondertekend door sportverenigingen, Welzijn Zuidplas, onderwijs, Sportstichting Zuidplas en de gemeente Zuidplas.

Met het ondertekenen van het Sportakkoord geven we Sport & Bewegen weer een nieuwe impuls. Door intensievere samenwerking zal het nog makkelijker worden voor mensen die drempels ervaren om te gaan sporten of bewegen.

Vanaf september zullen de activiteiten plaats gaan vinden in alle dorpen van de gemeente Zuidplas. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom, richt ze aan het Team Sport en bewegen, sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg