8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Dronken en zonder rijbewijs van de dijk gelanceerd

Een ongeveer 50-jarige man is op zaterdag 11 juli rond 19:30 uur met zijn snorscooter van de weg geraakt. Dit gebeurde op de Schielands Hoge Zeedijk West tussen Nieuwerkerk en Moordrecht. De man hoefde na het incident niet mee met de ambulance, wel met de politie.

De man, die niet in het bezit was van een rijbewijs, duikelde met zijn snorscooter van de dijk ter hoogte van het Abraham Kroesgemaal. De oorzaak leek al duidelijk voordat een alcoholtest werd gedaan.

Niet duidelijk is waar de man voor het incident precies reed, maar wel dat zijn snorscooter een randje raakte en hij hierdoor met zijn vervoermiddel van de dijk werd gelanceerd. Enkele jongeren, die verderop op een bankje zaten te chillen, en 2 passerende fietsers hebben direct hulp geboden. Toen bleek dat de man ladderzat was hebben ze de hulpdiensten gewaarschuwd.

Omdat de man verwondingen had is ook een ambulance ter plaatse geweest. Personeel van de ambulance heeft de man verzorgd, waarna hij door de politie naar het bureau in Gouda is meegenomen voor de afwikkeling van het incident. De snorscooter is eveneens door de politie afgevoerd.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg