8.5 C
New York
donderdag 21 januari 2021

Zomerlunch met de Zonnebloem

De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel biedt aan haar deelnemers een Zomerlunch aan bij restaurant Perron. Vanaf dinsdagmiddag 21 juli serveert Perron een heerlijke lunch aan onze gasten. Gelet op de weersvoorspellingen zou dit op het terras uitgeserveerd kunnen worden. Met recht kunnen we dan spreken van een Zomerlunch!

Mede dankzij Perron en natuurlijk de bijdragen die we ieder jaar ontvangen van donateurs én de opbrengst van de Zonnebloemloterij kunnen we deze activiteit gratis aan onze deelnemers aanbieden. Voor de chauffeurs en deelnemers zijn er mondkapjes, handgel en desinfecterende doekjes beschikbaar.

Vrijwilligers hebben zich aangemeld om het vervoer van de deelnemers te verzorgen. Zo verzorgt de Zonnebloem een heerlijk uitje voor haar deelnemers.

Met de activiteit Zomerlunch willen we benadrukken dat het weer mogelijk is buitenactiviteiten voor onze gasten te organiseren. Daarnaast is het ook de start van de officiële verkoop van de jaarlijkse Zonnebloem-loterij. Met de opbrengst van de loten organiseren we allerlei leuke activiteiten voor onze deelnemers, onder het motto, ‘er is meer mogelijk dan je denkt’. We zijn dan ook blij dat namens de gemeente Zuidplas, wethouder Jan Verbeek de loterij ‘aftrapt’.

Voor iedereen die loten wil kopen hebben we ook de mogelijkheid deze online te bestellen via de website: https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel/nieuws/2020/07/doe-mee-met-de-zonnebloem-loterij- Juist nu blijkt hoe belangrijk het is dat er voor onze deelnemers activiteiten zijn van de Zonnebloem. Onze deelnemers zijn door de Coronacrisis hard getroffen. Hun wereld was wel heel klein geworden.

Ondanks de beperkingen waar we momenteel tegenaan lopen, proberen we toch leuke en veilige acties te bedenken voor onze gasten. Wij roepen mensen op, om als ze daar ideeën voor hebben, contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan bezien of wij die ideeën kunnen uitvoeren. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met ons via zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com

De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar

en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel viert dit jaar haar 40 jarige jubileum. Op onze website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel vermelden wij een overzicht van activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg