8.5 C
New York
vrijdag 23 oktober 2020

Middag vol met spelletje bij ’t Blok

In deze tijden van corona kunnen veel kinderen niet op vakantie en willen wij namens Jongerenwerk Welzijn Zuidplas jullie een leuke middag bezorgen. Op woensdagmiddag 12 augustus van 13.00–16.00 uur organiseert Welzijn Zuidplas een middag vol met spelletjes voor kinderen van 10 tot 16 jaar bij Jongerencentrum ’t Blok.

De deelname is gratis maar iedereen moet zich verplicht aanmelden voor 31 juli met een voornaam, achternaam en leeftijd bij rick@welzijnzuidplas.nl Als er minimaal 10 deelnemers zijn gaat de activiteit door. De organisatie roept dan ook op dat mensen zich zo snel mogelijk aanmelden!

De organisatie laat weten : “We werken volgens de RIVM maatregelen. Heb je last van verkoudheid, keelpijn of koorts mag je niet deelnemen aan de activiteit!

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
542VolgersVolg