8.5 C
New York
donderdag 3 december 2020

Verkeersaso veroorzaakt gevaarlijke situaties en schade, meldt zich later bij politie

Op maandag 27 juli is een asociaal rijdende automobilist tegen een andere verkeersdeelnemer gebotst. Hij is na een woordenwisseling gevlucht maar heeft zich alsnog bij de politie gemeld. Dit gebeurde rond 20:00 uur op de A20 richting Gouda, ter hoogte van afrit Moordrecht.

De man reed achter de auto van het slachtoffer, een zwangere vrouw. Toen de vrouw niet tijdig naar rechts ging wilde hij rechts inhalen. Dit had de vrouw niet verwacht en kon ternauwernood een aanrijding voorkomen. Door de schrik reed ze haar auto naar de vluchtstrook, waar de druktemaker opzettelijk tegen haar auto reed. Terwijl hij verhaal wilde halen bij de vrouw, merkte hij dat 2 familieleden van de vrouw achter hem hadden gereden en ook gestopt waren. De wildebras voelde zich toen bedreigd en is gevlucht.

Omdat niet helemaal duidelijk was wat de toestand van de zwangere vrouw was is een ambulance besteld. Ook de brandweer werd naar de ongevalslocatie gestuurd. De vrouw is door ambulancepersoneel gecontroleerd en uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis vanwege een beenblessure.

De veroorzaker heeft zich later bij de politie gemeld.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
553VolgersVolg