8.5 C
New York
dinsdag 29 september 2020

Corona besmettingen in Waddinxveen, Zuidplas, Gouda en Capelle

Op 30 juli zijn in Zuidplas en de randgmeenten wederom nieuwe besmettingen van het corona virus vastgesteld. Dat blijkt uit de cijfers van RIVM/BDDataplan van vandaag.

In Waddinxveen en Zuidplas waren er twee nieuwe besmettingen, Zuidplas groeit hierdoor door naar 163 besmettingen en Waddinxveen naar 114. In Gouda waren er, net als gisteren, weer vijf nieuwe besmettingen en is het aantal opgelopen naar 300. In Capelle aan den IJssel kwamen vandaag 4 nieuwe patiënten bij waarmee het aantal oploopt tot 344


Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames of overlijdensgevallen gemeld in de regiogemeenten. Het is niet bekend of de 10 nieuwe besmettingen in Gouda een nieuw cluster is of het gevolgen is van de eerdere cluster.


Volg het laatste nieuws

2,321FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg