8.5 C
New York
donderdag 29 oktober 2020

Zonnebloem annuleert uitstapje naar Hitland

Helaas moet de Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel vanwege de slechte weersverwachtingen het uitstapje voor de Zonnebloem deelnemers afgelasten. De bedoeling was dat men komende woensdag (26 augustus) in de buitenlucht bij de tuintjes in het Hitland met gasten een gezellige bijeenkomst zouden hebben.

Met de mogelijkheid rond te kijken op de tuintjes en te wandelen in het bos. Uiteraard had men daarbij gepland de deelnemers te voorzien van koffie en een lunch. Het weer is echter, zoals het zich laat aanzien een spelbreker. Volgens de weersvoorspellers is het zeer regenachtig en staat er een hevige wind. Dat maakt een uitje in de buitenlucht niet aantrekkelijken zelfs mogelijk voor de deelnemers zelfs gevaarlijk. “

Dat we het moeten afgelasten is vervelend voor onze deelnemers. Zij hadden gelet op het grote aantal aanmeldingen er erg op verheugd. De afgelasting betekent echter niet dat we dit uitstapje op termijn niet alsnog kunnen inplannen. We zullen hiervoor de weersverwachtingen goed in de gaten houden. Daarbij zijn we overigens ook afhankelijk van de mogelijkheden om gebruik te maken van de ruimte bij de Tuinen van het Hitland ‘ laat voorzitter Alex Wijnhold weten in een persbericht. 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg