8.5 C
New York
woensdag 3 maart 2021

BRAVO! start gedeeltelijk weer in september!

Diverse verenigingen en ouderenbonden zijn sinds de versoepelde maatregelen van het RIVM inmiddels opgestart. Zij bieden vanaf september ook weer de kennismakingslessen uit de BRAVO! brochure van Sportstichting Zuidplas aan. Vanzelfsprekend worden de RIVM richtlijnen gevolgd en kan het aanbod veranderen als de richtlijnen veranderen.

Hieronder zie je welke sporten weer van start gaan:

In Moerkapelle kan je je opgeven voor Hatha Yoga, Damesconditietraining, Damesgymnastiek en Sportfit 50+ dames/heren. In Moordrecht wordt weer gestart met Yoga Nidra, Introductiecursus bridge, Volwassen zwemles ABC, Trainingsuur zwaardvis, en Blijf langer zelfstandig en vitaal. Nieuwerkerk aan den IJssel biedt Bokszaktraining, Tai Chi, Door De Weeks Wandelen, Batavierwandelen, Nordic Walking en Aquapower en in Zevenhuizen kan je je opgeven voor Recreatief badminton.

Op www.sportstichting.nl/bravo kan je de brochure bekijken en downloaden en jezelf direct inschrijven. Heb je de brochure niet meer in huis en wil je liever een papieren exemplaar? De BRAVO! brochure 2020 is op te halen bij Sportcentrum Parkzoom in Nieuwerkerk, Sportcentrum De Zuidplas in Moordrecht, Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen en Dorpshuis Op Moer in Moerkapelle.

Heb je problemen met aanmelden of wil je meer informatie? Bel dan 0180-313255 en vraag naar Sport & Bewegen of mail naar sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl. Zij helpen je graag verder

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg