8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Cursus Windows 10 in de Bibliotheek Nieuwerkerk

De Bibliotheek De Groene Venen heeft een beginnerscursus Windows 10 ontwikkeld waarbij men met ervaren docenten en op een rustige manier allerlei praktische handelingen oefent en dingen gaat uitproberen.

Er is aandacht voor: bestanden en mappen, het bureaublad (apps), de taakbalk, het menu “start” en het gebruik van Windows Verkenner. Verder wordt er aandacht besteed aan veilig wachtwoorden- en internetgebruik en het (veilig) gebruik van de DigiD bij websites van de overheid (DigiD).

Kortom, een computercursus voor iedereen die wat meer wil leren en met meer zelfvertrouwen achter de computer wil zitten.

De cursus is op vier woensdagen op 7, 14, 21 en 28 oktober van 09.30 – 11.30 uur in de Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel ( Dorpshuis de Batavier aan de Batavierlaan. Voor het instapniveau is basiservaring Windows10 is wenselijk. De kosten voor deelname zijn € 10,00 voor de hele cursus inclusief naslagwerk.

In verband met de COVID-maatregelen heeft gebruik van de eigen laptop de voorkeur (wel voorzien van de laatste Windows-updates). Lukt dit niet dan heeft de Bibliotheek een laptop voor u beschikbaar. Wij houden ons aan alle maatregelen m.b.t. hygiëne en afstand en wij zullen daarom ook in kleine groepen lesgeven.

Geef je daarom snel op want vol = vol!

Aanmelden kan telefonisch via 0182 – 640572 of via e-mail naar Elja Franken (efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl)


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg