8.5 C
New York
vrijdag 5 maart 2021

Aanbod MOZ-Art flink uitgebreid

Sinds september heeft MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas haar aanbod flink uitgebreid. Op de vernieuwde website zijn nu extra goed de muzieklessen en cursussen te zien. Met name in Zevenhuizen en Moerkapelle is het aanbod flink uitgebreid.

Instrumentale lessen op diverse instrumenten voor alle leeftijden en nu ook groepslessen. Zoals de korte cursussen Muziek op Schoot/Muziek met Peuters, Spelen met Muziek en Ontdek je instrument. Dit zijn cursussen voor kinderen van 0 tot 10 jaar.

In Nieuwerkerk gaan deze maand de DJ lessen van Qmode, Close Harmony, het Blokfluitensemble en Ukelelekoor de Snarenbende weer van start. Daarnaast zijn er nieuwe initiatieven als de Samba Band en Pop Lab; leer spelen in een popband! Bestaande ensembles zoals Leerlingenorkest Piccola Musica en Jeugdorkest Piu Mosso hebben hun eerste repetities gehad, maar instromen kan het hele jaar. Kinderen en jongeren die langer dan een jaar een instrument spelen kunnen al meedoen.

Voor iedereen die liever eerst wil proberen of (opnieuw) wil kennismaken met een instrument is er de Introcursus van 4 lessen. Veel muzikaals te beleven dus. Kijk op www.moz-art.zuidplas.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg