8.5 C
New York
vrijdag 5 maart 2021

Muziekproeverij Nieuwerkerk

Op zaterdag 3 oktober, vindt er in Nieuwerkerk bij MOZ-Art (Muziekonderwijs Zuidplas) van 13.00-16.00 uur wederom een gezellige Muziekproeverij plaats. Benieuwd naar ons aanbod in het nieuwe seizoen? Kom dan langs en krijg alle informatie!

Maak kennis met onze enthousiaste docenten en probeer verschillende instrumenten uit. Altijd als eens willen spelen op bv. een trompet, dwarsfluit, blokfluit, gitaar, piano, klarinet, viool, cello, saxofoon, harp of drums? Dan is dit je kans! 

Leerlingen en docenten laten van zich horen in korte presentaties. Uiteraard volgen we ook deze middag de geldende richtlijnen van de overheid en het RIVM. Meer info op www.moz-art-zuidplas.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg