8.5 C
New York
woensdag 20 januari 2021

Afvalbrengstation Nieuwerkerk op zaterdag langer open

Het afvalbrengstation van de gemeente Zuidplas in Nieuwerkerk aan den IJssel is op zaterdag langer open. Het afvalbrengstation in Zevenhuizen blijft gesloten. De gemeente geeft op haar website wel het advies om niet op zaterdag te komen. Het afvalbrengstation is op zaterdag van 08:30 tot 16:30 uur open.

Volgens een grafiek van de gemeente komen er minder bezoekers op doordeweekse dagen en is het advies van de gemeente dan ook : “Uit de bezoekersaantallen op de andere dagen blijkt dat er met name op dinsdag, woensdag en donderdag ruimte is voor meer bezoekers. Op zaterdag is het altijd erg druk en is er grote kans op lange wachtrijen en overlast. Kom (indien mogelijk) op een andere dag”.

Door de corona maatregelen mogen er maximaal 6 auto’s tegelijkertijd het terrein op. Wethouder Schuurman liet eerder al weten dat, omdat de maatregelen niet getroffen konden worden in Zevenhuizen, hier de werf gesloten blijft. Meer informatie en tips zijn te vinden op de website van de gemeente Zuidplas

files voor het afvalbrengstation

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg