-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

Leergeld blij met gift Rabobank club support

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft op 27 oktober een cheque ontvangen van Rabobank Rotterdam en omgeving. In het kader van de actie Club Support kon een een aanvraag ingediend worden bij de Rabobank.

Vervolgens moesten er stemmen verzameld worden om mee te snoepen uit de ruif van het beschikbare geld. Leergeld heeft een cheque ontvangen van ruim € 1.500. Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120% van het wettelijk sociaal minimum.

Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, kosten voor een schoolreis als aanvulling op de gemeentelijke regeling of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Met name voor voor dit laatste doel zal Leergeld de bijdrage van de Rabobank inzetten.

Advertentie