8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

Teckel Teun is veel meer dan een circulair restproduct bij Ortho Innovatief

Ortho Innovatief maakt van hoogwaardig restafval knuffelteckels om aan de klanten te geven die een zitoplossing krijgen. De teckels worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en zien er elke keer anders uit. Het ligt er maar net aan hoeveel materiaal er over is.

Juist nu tijdens Corona is het een enorme houvast voor deze groep medewerkers.
Iedereen die met ons samenwerkt draagt hieraan bij. Weet je iemand die ook een Teckel Teun wil? Mail ons. Of leuker nog deel dit bericht! Zo maken we de wereld samen met onze partners weer een klein beetje leuker
” legt directeur Arie Tienhoven uit op Linkedin.

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief.

Op zijn eigen pagina op de site van Ortho Innovatief legt Teun zijn herkomst uit : “In de werkplaats van Ortho Innovatief in Nieuwerkerk aan den IJssel is een speciale teckel ruimte ingericht. Ja, je leest het goed. Hier komen trouwe, knuffelige teckels tot leven van hoogwaardig restafval. Hun eerste baasjes zijn de creatieve medewerkers van Ortho Innovatief, daarna kom ik bij één van hun klanten terecht“.

Als u iemand weet die Teckel Teun wilt hebben, kunt u deze aanvragen op de pagina van Teun: https://www.ortho-innovatief.nl/teckel-teun


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg