8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Brandweer, ambulance, traumateam en politie naar melding ‘auto te water’ – Knibbelweg Zevenhuizen

Op woensdag 16 december werden rond 10:30 uur hulpdiensten opgeroepen voor een auto die te water was geraakt. Dit gebeurde op de Knibbelweg in Zevenhuizen. Naast politie, brandweer en ambulance werd ook het traumateam gealarmeerd.

Een passant had de auto in het water zien liggen en 1-1-2 gebeld. Omdat er geen bestuurder te bekennen was werd door de hulpdiensten direct groot alarm geslagen. Ook de ladderwagen en 2 teams met duikers werden naar het incident gestuurd.

Ter plaatse bleek het incident veel minder ernstig dan het leek. De bestuurder miste opeens zijn auto en vermoedde dat deze gestolen was. Toen hij naar buiten ging zag hij zijn auto in het water liggen en heeft daarop een berger gebeld. In afwachting van diens komst heeft de bestuurder in de naastgelegen woning een kop koffie gedronken, zich niet bewust van de inmiddels ontstane commotie. De auto stond niet op de handrem.

Toen het hele verhaal duidelijk werd zijn de hulpdiensten ingerukt. Omdat de auto met het chassis klem zit zal de auto door 2 bergingsvoertuigen uit de sloot worden gehaald.

Een soortgelijk incident vond plaats in maart 2020 op de Prinses Beatrixstraat in Nieuwerkerk.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg