8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Fietser geschept op Kerklaan Nieuwerkerk

Op woensdagmiddag 20 januari is er rond 16:35 uur een jonge fietser gewond geraakt bij een aanrijding op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De jongen kwam vanaf de Westringdijk over de Witte brug en wilde de Kerklaan oversteken. Vermoedelijk zag de automobilist de fietser over het hoofd en schepte de fietser. De jongen is met hoofd en schouderletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De automobilist is door de politie gehoord over de toedracht en uiteindelijk erg geschrokken vertrokken vanaf de locatie. De politie heeft diverse foto’s gemaakt van de plek van het ongeval voor verder onderzoek. De fiets van de jongen was in de bosjes terecht gekomen en is later door bekenden opgehaald.

Het is niet de eerste keer dat op deze plek een aanrijding tussen fietsers en motorvoertuigen heeft plaatsgevonden. Fietsers hebben voorrang op het fietspad en daarom is het asfalt rood. Hekjes ontnemen echter wel een deel van het zicht van automobilisten op het fietspad.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg