8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Lancering nieuwe website Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas (SCNZ)

Op woensdag 28 april is het zover. Vanaf dat moment staan ALLE activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Zuidplas overzichtelijk op één plaats, namelijk op www.scnz.nl , de nieuwe website van SCNZ die de Stichting in de afgelopen maanden heeft laten ontwerpen. Ook via de knop Facebook en Instagram kun je voortaan alle activiteiten volgen.

Alle organisaties waarmee SCNZ de afgelopen jaren heeft samengewerkt, of die bij SCNZ subsidie hebben aangevraagd, zijn aangeschreven. Aan iedereen wordt gevraagd om activiteiten aan te melden via www.scnz.nl

De aangemelde evenementen worden rechtstreeks gekoppeld aan de agenda op de website. Neem snel een kijkje en word volger!

Advertentie