8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Lotgenotencontact niet-aangeboren hersenletsel van Transmuraal Netwerk

Lotgenotenbijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Hierbij is er dan tevens gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: NAH en vakantie. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? Hoe gaan anderen om met hersenletsel en vakantie? Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Dit kan recent zijn of men heeft het al langer geleden opgelopen. Het lotgenotencontact is ook voor mensen mensen met MS of Parkinson. uiteraard zijn familieleden en andere geïnteresseerden ook welkom.

De bijeenkomst is gratis. We organiseren dit op donderdag 20 mei om 19.00-20.30 uur. ‘Digitale inloop’ om 18.45 uur. Deze bijeenkomst vindt online plaats. Na aanmelding en tijdig voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u de link om deel te kunnen nemen.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@transmuraalnetwerk.nl (of eventueel via 06-48133312). Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg