8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Sporthal de Kleine Vink in Nieuwerkerk gereed voor vaccinaties

Sporthal de Kleine Vink is gereed voor het ontvangen van mensen die een COVID-19 vaccinatie gaan krijgen. De GGD Midden Holland publiceerde een zogenaamd timelaps filmpje van het inrichten van sporthal de Kleine Vink waarbij stap voor stap te zien is hoe de hal wordt omgebouwd, zie onderaan dit artikel.

Aan de achterkant heeft de gemeente Zuidplas op het industrieterrein een tijdelijke parkeerplaats laten aanleggen en vanaf tweede Pinksterdag 24 mei worden er de eerste vaccinaties gegeven. Op de website van de Rijksoverheid kunt u zien wanneer u aan de beurt bent en door wie u gevaccineerd gaat worden, www.rijksoverheid.nl/wanneer-krijg-ik-een-vaccinatie-tegen-het-coronavirus

De locatie stond al even klaar maar door gebrek aan vaccins kan het nu pas ingebruik genomen worden. De gemeente heeft diverse routes voor bus, fiets, auto en wandelaars ontwikkeld en vlak voor de opening worden de borden rechtgezet om bezoekers te ondersteunen.

Terwijl in Nieuwerkerk aan den IJssel een locatie wordt geopend, maakte de GGD Rotterdam Rotterdam bekend dat vier priklocaties, die gereed waren, nooit geopend gaan worden en voor niets waren ingericht. De locatie op Rotterdam The Hague Airport wordt gesloten.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg