8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Sam& met Leergeld Hollandsche IJssel naar Diergaarde Blijdorp!

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel stelt onder voorwaarden Toegangskaarten beschikbaar aan gezinnen die vanwege de lockdown zolang binnen hebben moeten blijven, om een dagje uit te gaan in diergaarde Blijdorp. Deze actie wordt mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren. Gezinnen uit Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel die aan de voorwaarden voldoen kunnen een aanvraag indienen.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, kosten voor een schoolreis als aanvulling op de gemeentelijke regeling, bijles of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Dankzij de opbrengst van de golfweek van golfbaan Hitland en een sponsor die anoniem wil blijven heeft Leergeld Hollandsche IJssel, in samenwerking met diergaarde Blijdorp een groot aantal toegangsbewijzen weten te bemachtigen. “We slaan twee vliegen in één klap”, vertelt Paul van den Eijnden, voorzitter van de stichting. “We gunnen gezinnen die het niet breed hebben een leuke dag in de diergaarde én we helpen diergaarde Blijdorp in deze barre tijden”. Leergeld hoopt op een groot aantal aanvragen. Komt u in aanmerking of weet u iemand die in aanmerking komt? Vul dan de aanvraag in op www.samenvoorallekinderen.nl Vergeet vooral niet om een recent inkomensspecificatie te uploaden bij de aanvraag en aan te geven of 1 of 2 ouders er mee gaan met het kind of de kinderen.

Advertentie