8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Informatiebijeenkomst over waterstand Zuidplaspolder-Oost op 8 juni

Een van de taken van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is het controleren van de afgesproken waterstand in plassen, vaarten en sloten. Deze waterstanden liggen vast in een (wettelijk) peilbesluit. In de omgeving van Moordrecht, Westergouwe en Nieuwerkerk gaat het waterschap kijken of de waterstand nog klopt.

Op dinsdag 8 juni houdt het waterschap om 19.30 uur een digitale informatiebijeenkomst. U kunt dan uw ideeën over de waterstand in Zuidplaspolder-Zuidoost met het waterschap bespreken. U kunt zich daarvoor aanmelden via peilbesluiten@hhsk.nl.

Kan een afbeelding zijn van kaart

U ontvangt per mail een instructie hoe u kunt deelnemen aan de bijeenkomst. Vermeld duidelijk dat het gaat om het Peilbesluit Zuidplaspolder-Zuidoost op 8 juni. Er worden namelijk nog enkele andere bijeenkomsten gehouden in deze periode.

Liever persoonlijk(telefonisch) contact? Ook dat is mogelijk. Geef in uw mail aan hoe het waterschap contact met u kan opnemen. Kijk voor meer informatie en een kaart van het gebied op: www.hhsk.nl/peilbesluitZPP-Zuidoost of bekijk de onderstaande video.

Advertentie