-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

Legowinkel Brick King 3 juli voor het laatst geopend

Na een mooi avontuur met onze LEGO winkel, hebben wij besloten om te gaan stoppen met de winkel. Wij hebben genoten van ons avontuur, maar besloten dat wij ons op andere dingen willen richten” Dat valt te lezen in een persbericht van de Legowinkel Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel .

Dit komt door veel redenen, maar de belangrijkste reden is dat de eigenaren de winkel en het privé leven niet kunnen combineren zoals wij dat willen. Daarom zal de winkel sluiten op zaterdag 3 juli om 16.00. Tot die tijd is de winkel geopend op de woensdag, vrijdag en zaterdag, van 9.30-17.00 uur.

Afscheidsactie

Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren, geeft BrickKing tot en met 3 juli aanstaande leuke LEGO verrassingen weg bij besteding vanaf €15,–. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Goed te weten

  • Via de webshop zal men voor nu nog wel blijven verkopen. OP=OP
  • Cadeaubonnen en spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tm 3 juli 2021
  • De LEGO verhuur blijft voorlopig door gaan
  • Voor vragen of opmerkingen kan men de winkel mailen op info@brickking.nl, ook na 3 juli.

Wij willen iedereen bedanken voor alle mooie herinneringen die wij met jullie mochten maken. Hopelijk zien wij elkaar de komende tijd nog in de winkel op Kerklaan 53!” aldus de winkeliers.

Advertentie