8.5 C
New York
zaterdag 24 juli 2021

Nieuwe Camino website is beschikbaar

Centrum Camino introduceert een nieuwe website. De oude website uit 2013 voldeed niet meer aan de wensen van Camino en men heeft de corona periode gebruikt om de website aantrekkelijker en informatiever te maken.

Met deze site hoopt men met een nieuw uitstraling bezoekers te informeren over tal van zaken die belangrijk kunnen zijn voor de  doelgroep “Mensen die leven met kanker”, naasten en nabestaanden. Zo heeft Camino een nieuwspagina geïntroduceerd waar men actuele zaken kan melden.

Op de website is nu een infotheek waarin boeken in een bibliotheek gepresenteerd worden en ook tal van onderwerpen melden als interessante websites, podcasts, etc. Uiteraard kunnen bezoekers er ook terecht voor informatie over onze inloop en activiteiten.

Camino is nog steeds financieel afhankelijk van donaties en sponsoren. Ook daar hebben we aandacht aan besteed middels het vermelden van onze sponsoren en een pagina “Steun ons” waar je tal van mogelijkheden vindt om ons te ondersteunen” roept voorzitter Eef Zondervan van Camino op in een nieuwsbrief.

Breng een bezoekje aan onze site www.centrumcamino.nl en vertel ons je bevindingen” aldus Zondervan. Hij vervolgt: ”Uiteraard is deze site voor al onze gasten, geïnteresseerden en sponsoren en luisteren we goed naar de suggesties. Ook zijn we geïnteresseerd in nieuwsitems die interessant kunnen zijn voor onze doelgroep. Informatie kan men sturen naar info@centrumcamino.nl “.

Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
672VolgersVolg