8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

BRAinS biedt ook dit jaar veel activiteiten voor leerlingen

De nieuwe BRAinS brochure van Stichting ZO! is uit. Vrijdag 3 september zijn de brochures uitgedeeld op de scholen in Zuidplas. Ook dit seizoen weer veel leuke leerzame activiteiten voor na schooltijd. 

BRAinS staat voor ‘Brede Activiteiten in Scholen’ en bestaat uit een ruim activiteitenaanbod voor alle leerlingen van de gemeente Zuidplas op het gebied van kunst, cultuur, sport en welzijn. Voor BRAinS werkt stichting ZO! samen met de gemeente Zuidplas, het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, sportverenigingen, culturele instellingen en particuliere initiatieven.

Nieuwe activiteiten voor deze 30ste editie zijn onder andere: zentangle tekenen, haakles, pop lab en je eigen ‘Wie is het?’ spel maken. Een populaire activiteit voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is duiken. Voor deelname is aanmelden verplicht, dit kan tot uiterlijk maandag 20 september 2021 via www.mijnbrains.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg