8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

SAZ zoekt vrijwilligers en……

Gelukkig worden de Coronamaatregelen langzaam verder afgebouwd en kunnen we de activiteiten voor onze leden weer worden opgestart. We willen echter meer activiteiten gaan opstarten in Nieuwerkerk aan den IJssel maar ook in Zevenhuizen, Moordrecht en Moerkapelle. Sinds kort hebben ook daar een Repaircafé kunnen openen, maar we willen meer….

Senioren Actief Zuidplas is dé vereniging in de gemeente Zuidplas voor en door senioren. Onze visie is “het leven van senioren aangenamer maken”. De veren iging biedt een breed aanbod van recreatieve ontspanning en inspanning via diverse sport en bewegingsactiviteiten. Daarnaast zetten wij ons in om inwoners te ondersteunen die geen sociaal netwerk hebben waar ze op terug kunnen vallen.

Onze Vervoer, Klus jes en Consulenten activiteiten zijn voor heel Zuidplas b eschikbaar en we kunnen zeker meer chauffeurs , planners en klus enthousiaste lingen gebruiken om dit nog verder uit te breiden. Deze bestaande vacatures (ook voor bestuurlijke functies en taken) staan op onze eigen site en op het vrijwilligers informatie punt van Zuidplas.

Heeft u echter een idee en tijd voor het opstarten van een activiteit en wordt dit nu niet aangeboden in uw naaste omgeving, laat het ons dan weten en wellicht kunnen we dit samen tot stand brengen. We hebben een bijvoorbeeld wel een breicafé in Nieuwerkerk en evenhuizen, echter nog niet in Moordrecht en Moerkapelle.

Het op starten van een activiteit bijvoorbeeld samen te kaarten, wandelen of fotograferen kan een gezellige wekelijkse mogelijkheid zijn om nieuwe contacten te leggen. We nodigen u dan ook uit om contact op te nemen met onze secretaris voor meer informatie en kijk ook
eens rond op onze s ite www.sazuidplas.nl

Voor meer informatie:
Telefoon: 06 27 19 26 90
email: info@sazuidplas.nl

Advertentie