8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Computerlessen in de bibliotheek Nieuwerkerk

Voor wie meer wil leren over het gebruik van jouw computer? Heb er ook genoeg van om steeds maar iemand te vragen hoe je dingen op de computer kan doen? In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar.

Er moet bijvoorbeeld steeds meer online geregeld worden en informatie vind je vooral op internet. De Bibliotheek helpt bij het ontdekken hiervan met een computercursus. De cursus is bedoeld voor iedereen die al wel een beetje ervaring heeft, maar nog iets handiger en iets minder angstig wil worden. Je zult merken dat je met stappen vooruit gaat en dat het volgen van een cursus ook heel leuk én gezellig is.

Wanneer: Start van de cursus : woensdag 6 oktober (+ 13, 20, 27 oktober)
Tijd : start om 09.30 uur tot 11.30 uur
Kosten : € 10,00 voor de hele cursus
Waar : Bibliotheek De Groene Venen (Batavierlaan 4, Nieuwerkerk aan den IJssel)

Wilt u het cursusbedrag overmaken op de volgende bankrekening IBAN: NL58 RABO 0129175463 ten name van De Bibliotheek De Groene Venen onder vermelding van Windows Nieuwerkerk

Je krijgt les in kleine groepjes van ervaren docenten. Je kan gebruik maken van laptops van de bibliotheek. Gebruik van de eigen laptop is uiteraard toegestaan maar dan moet de laptop wel voorzien zijn van het Windows 10 besturingssysteem en volledig geüpdatet zijn.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dat kan via e-mail cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl of tijdens openingstijden aan de balie van de bibliotheek

Advertentie