8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Tuincentrum Van der Spek verrast bewoners zorgcentra met vrolijke herfstplant

Tuincentrum van der Spek uit Zevenhuizen heeft afgelopen dagen bij de diverse zorgcentra in de regio, bolchrysanten langsgebracht voor de bewoners. Deze herfstplant werd rond gebracht bij de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel, Beth-San in Moerkapelle ,bij de Zevenster in Zevenhuizen en voor bewoners van Souburg in Waddinxveen, die moeten verhuizen naar Gouda.

Om alle ouderen in Zuidplas eens in het zonnetje te zetten hebben wij een spontane actie bedacht om vrolijkheid en herfstgeuren te brengen nu de dagen korter en donkerder worden. Omdat het nu de tijd is van bolchrysanten lijkt het ons leuk om die bij alle ouderen van Zuidplas te bezorgen!” legt het bedrijf als doel van deze actie uit. De verrassing werd door de zorgcentra en bewoners met dank aangenomen.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg