8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Open repetitie DKV in Con Musica

Op donderdagavond 28 oktober heeft DKV een open repetitie gepland in het gebouw Con MusicaGelegen op het Sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. DKV is een drumfanfare die vaak bij evenementen zoals Koningsdag en de dodenherdenking in Nieuwerkerk aanwezig is.

De avond begint is 20.00 uur tot 22.00 uur in de oefenruimte die halverwege het sportpark ligt. Op deze avond is het mogelijk om met het orkest mee te komen repeteren.Van klassieke wals tot een statige mars en van rustige ballad tot een rocksong is voor DKV geen probleem.

Doelstelling van de avond is om nieuwe leden aan te trekken. Het orkest telt een goede 25 man en bestaat uit slagwerk en blaasinstrumenten.DKV wordt gedirigeerd door John Doornbos. Wie interesse heeft kan altijd langs komen op deze avond (of ander moment) kan contact opnemen via de info@drumfanfaredkv.nl

DKV, wat staat voor Door Kunst Verkregen, bestaat al vanaf 1927 en is een van de oudste verenigingen van Nieuwerkerk. DKV werd als als harmonieorkest opgericht, welke later met een drumband werd samengevoegd. Tot aan 1989 had DKV naast het orkest ook een majorerettengroep. Naast lokale optredens heeft DKV enkele malen in partnergemeente Bückeburg opgetreden.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg