8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Pop-up vaccinatielocaties in Zuidplas stoppen er mee

De Pop-up vaccinatielocaties van de GGD Hollands Midden stoppen er mee, in Moordrecht is deze inmiddels al gestopt en vrijdag 29 oktober staat de prikbus voor het laatst in Nieuwerkerk aan den IJssel op de parkeerplaats aan de Iersestraat naast het Polderbad.

Volgende week kan men nog wel terecht in Zevenhuizen en Moerkapelle maar dat is ook de laatste maal dat de bus er staat. In Zevenhuizen is de locatie op donderdag tussen 14 en 18 uur, in Moerkapelle op woensdag bij Op Moer tussen 14 en 18 uur. Na 3 november (Moerkapelle) en 4 november (Zevenhuizen) komen deze prikbussen voorlopig niet meer.

Verhuizing vaccinatie- en testlocatie Gouda

Per 1 november gaat de vaccinatielocatie van de Heuvellaan en de testlocatie aan de Nieuwe Gouwe OZ in Gouda dicht. De teststraat en de vaccinatielocatie in Gouda zijn vanaf 1 november onder één dak te vinden. Het nieuwe adres wordt Kampenringweg 48 in Gouda. Op de locatie zijn er twee routes: één looproute is voor mensen met klachten die komen voor een test, en één voor mensen die komen voor een vaccin. Zo komen de twee soorten bezoekers niet met elkaar in contact. Op die manier zijn en blijven de locaties veilig. Het is ook op de nieuwe locatie verplicht om een mondkapje te dragen.

De vaccinatielocatie in Capelle aan den IJssel in de sporthal Schenkel en de testlocatie aan de Koperstraat in Rotterdam zijn gesloten.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg