8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Denise Leliënhof en Martin Damen duolijsttrekkers PvdA/GroenLinks Zuidplas

Denise Leliënhof en Martin Damen zijn samen de lijsttrekkers van PvdA/GroenLinks in Zuidplas voor de verkiezingen van de gemeenteraad op 16 maart 2022. Dit na een besluit van de algemene ledenvergadering van de partij afgelopen week.

Denise Leliënhof is de eerste op de lijst en is nu al fractieadviseur. Nummer 2 Martin Damen is nu de huidige fractievoorziter in de gemeenteraad. “Onze mensen met raadsvergadering (Martin Damen, Sep Pouwels-Nahrvar, Jacques Bovens en als lijstduwer Johan Helmer) daarnaast (jonge) nieuwkomers hebben een plek gekregen op onze lijst. (Danny Rombouts uit Moerkapelle en Naomi den Hollander uit Zevenhuizen. Ook onze huidige fractieondersteuners Anneke de Waal, Aad Stuivenberg en Marinus van Ruitenburg hebben een mooie plek op onze lijst gekregen.” valt terug te lezen in het persbericht.

De leden van de partij hebben ook het verkiezingsprogramma ‘Sociaal en Duurzaam’ vastgesteld. De partij heeft als hoofdspeerpunt het realiseren van meer sociale huurwoningen en betaalbare koop in Zuidplas.

De kieslijst:

1. Denise Leliënhof
2. Martin Damen
3. Sep Pouwels – Nahrvar

4. Jacques Bovens
5. Anneke de Waal
6. Danny Rombouts

7. Aad Stuivenberg
8. Marinus van Ruitenburg
9. Naomi den Hollander

10. Frans Peelen
11. Henk Doornheim
12. Cor Laurier

13. Ed Diersman
14. Leo Loch
15. Arjen Hazelebach
16. Johan Helmer

Denise Leliënhof

Advertentie