8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Zuidplas Helpt ontvangt lading strooigoed van Sinterklaas

Stichting Zuidplas Helpt heeft onlangs een flinke lading strooigoed ontvangen van Sinterklaas. Sinterklaas had het strooigoed eerst gereserveerd voor de intocht in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar doordat deze niet door kon gaan door Corona en ook het geplande sinterklaasfeest in de Parkzoomhal afgelast moest worden dreigde het strooigoed ongebruikt te blijven.

In overleg met Stichting Evenement heeft Sinterklaas besloten om het strooigoed bij Zuidplas Helpt langs te brengen. Hierdoor hebben de inwoners die wekelijks voedselhulp via Zuidplas Helpt krijgen dit jaar ook een lading strooigoed ontvangen.

Omdat Sinterklaas toch in het dorp was hebben ook een aantal kinderen een speciaal bezoek gehad. Sinterklaas reikte namelijk de prijzen uit van de tekenwedstrijd die wel is doorgegaan. Zes kinderen werden verrast met een bezoek van de sint en hebben een prijs in ontvangst genomen.

Strooigoed voor Zuidplas Helpt

Advertentie