8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Booster zonder afspraak vanaf vandaag in Nieuwerkerk mogelijk

Vanaf zondag 23 januari kunnen mensen zonder afspraak een boosterprik halen op de vaccinatielocaties in Gouda aan de Kampenringweg 44a en Nieuwerkerk aan den IJssel in sporthal de Kleine Vink aan de Steenbakkerij 2.

De locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een vrije inloop voor zowel 1e als 2e vaccinatie als de booster. De openingstijden zijn ; maandag t/m vrijdag van 08.00-15.30, en op zaterdag & zondag van 09.00-16.30. Op deze locatie worden er geen prikken gezet voor kinderen van 5-11 jaar.

Wie gebruik wil maken van de vrije inloop moet wel een mondkapje en identiteitsbewijs meenemen. De  locatie is rolstoel- en scootmobiel toegankelijk. Er zijn rolstoelen aanwezig voor mindervaliden en er is een mindervalidentoilet.

Advertentie