8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Afsluiting themaweek van de poëzie bij Leefgoed de Olifant

Leefgoed de Olifant verbind graag Natuur en Cultuur. Op woensdagavond 2 februari aanstaande wil het leefgoed deze verbintenis laten zien bij de afsluiting van de week van de Poëzie. In 2022 is het thema Natuur.

Wessel Klootwijk
Woordkunstenaar & verbinder
1993, Papendrecht
Het voorbije jaar hebben we met elkaar opnieuw de natuur ontdekt.
Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de hoeveel-vlinders-tel-jij-in-jouw-tuin-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur.
We hebben het avontuur in onze achtertuin herontdekt, de schoonheid van onze beken en bossen, vogels die we gisteren niet hoorden, eekhoorns die we niet meer zagen.
We werden weer verliefd op onze vierkante meter tuin, de geraniums op ons balkon.
Deze avond is Wessel Klootwijk uitgenodigd met zijn gitaristen.
Wessel is een Rotterdamse woordkunstenaar & verbinder. Hij verzorgt optredens, exposities en schrijft in opdracht. Presenteert, host en maakt programma’s. Een groot deel van alles, waarbij woorden centraal staan en wat de mens ermee verbindt. Op bevlogen wijze staat hij stil bij wat doorgaans vervliegt. Ook laat hij de stilte klinken als het licht van een vuurtoren op een zondag nacht. Als iedereen een letter zou zijn uit een verschillend alfabet, dicht hij de spatie. Altijd opzoek naar wat bindt in taal, tijd en ruimte.

Deze première van Natuur en Cultuur Spoken word is in restaurant De Dames op Leefgoed de Olifant

De ontvangst is om 18:30 uur, waarbij we u ontvangen met een drankje aan uw tafel met een amuse. Dan volgt een heerlijk voorgerecht met een bijpassende wijn of biertje of, dat kan natuurlijk ook, een frisdrankje.

Rond 19:00 uur word de avond geopend. Daarna geeft Wessel zijn eerste performance. Rond 19:25 uur serveren we het hoofdgerecht.
Om 20:15 uur geeft Wessel zijn slotoptreden en sluiten we de avond af met een dessert.

De spoken word avond inclusief 3-gangen menu is € 47,50, wijn arrangement is € 18,–Alle andere dranken worden apart in rekening gebracht.

Het evenement is te boeken via: https://www.leefgoed.nl/evenementen

Advertentie