8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Dieven klemgereden na stelen bloemencontainers in Zevenhuizen

Op maandagavond 21 februari heeft de politie Waddinxveen-Zuidplas twee mannen op heterdaad kunnen aanhouden op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Een melder had hun busje zien staan op de Knibbelweg en vertrouwde het niet omdat kort daarvoor veel Deense karren (rolcontainers voor boemen en planten) waren weggenomen bij het bedrijf. Dat meld het politieteam Waddinxveen-Zuidplas op Facebook.

De melder probeerde het busje klem te zetten, maar de daders wisten te ontkomen door op melder en een ander voertuig in te rijden. Gelukkig konden de daders op hun beurt van twee kanten door de toegesnelde politievoertuigen worden klemgezet.De bestuurder is aangehouden voor poging doodslag, verlaten plaats ongeval en samen met zijn bijrijder voor diefstal met geweld in vereniging. Er stonden inderdaad Deense karren in hun bus. Deense karren worden in de bloemen- en plantenwereld veel gebruikt en kosten 125 euro minimaal per kar.

Advertentie