8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Met de Zonnebloem naar het theater

Tot onze grote vreugde kunnen ‘we’ weer uitstapjes maken met ‘onze’ deelnemers. Iets dat al een paar maanden geleden was besproken was de voorstelling in het Isala theater: Lady’s of Swing. Een geweldige productie die de mensen helemaal een avondje uit biedt. Prima plaatsen, met een drankje in de pauze en genieten van de voorstelling. Vrijwilligers halen de gasten op en brengen ze na afloop ook weer thuis. 

De Zonnebloem heeft op haar website natuurlijk een leuke bijdrage staan. De vrijwilligers maken de deelnemers op dit uitstapje attent en geven door wie hierin geïnteresseerd zijn.
Naast dit uitstapje zijn natuurlijk weer tal van leuke activiteiten gepland, waarover we op onze ALV op donderdag 24 februari de vrijwilligers verder over zullen informeren.

De Zonnebloem deelnemers kunnen deze voorstelling bijwonen. Zij kunnen zich opgeven bij hun vrijwillig(st)er. De afdeling zorgt voor het vervoer van en naar het theater. De eigen bijdrage voor deelnemers bedraagt € 10,00. Voor de begeleidende vrijwilligers is het arrangement gratis.

Meer informatie over dit evenement en over deelname op deze webpagina van de Zonnebloem.

A night at the Cotton Club

Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Billie Holiday en Nina Simone zijn legendarische vrouwen van een filmisch muziektijdperk. Wanneer deze sterren in de jaren ‘40 in de spotlights stonden werd je in je hart geraakt en was het onmogelijk om stil te zitten. Het waren niet alleen hun performance en stem, maar ook de ijzersterke songs uit het Great American Songbook zoals ‘My Baby Just Cares for Me’ en ‘What a Difference a Day Made’ die hun muziek onsterfelijk maakte.

In Grand Ladies of Swing waant het publiek zich in de beroemdste nachtclub van New York, ‘The Cotton Club’. De voorstelling neemt je mee terug in de tijd en betovert je met de mooiste muziek en de prachtigste verhalen over deze iconische vrouwen uit de jazzgeschiedenis. De hits van dit tijdperk worden gebracht door de Amerikaanse zangeres Deborah Carter en het Round Midnight Orchestra, een band die haar sporen reeds heeft verdiend met drie eerdere theaterprogramma’s en internationaal furore heeft gemaakt in landen als India, Zuid-Afrika en Colombia.

Muzikanten: Deborah Carter (zang), Tom Ridderbeekx (trompet), Alexander Beets (sax), Ben van den Dungen (sax), Rolf Delfos (sax), Sebastiaan van Bavel (piano), Marius Beets (bas), Tim Hennekes (drums)

Fotocredits: Anthony Vauléon Duur voorstelling: +- 120 minuten, inclusief pauze

Advertentie