8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Geef jij ook een duim omhoog tijdens de Week van de AfvalHelden?

Van 7 tot en 13 maart is het in heel Nederland de Week van de AfvalHelden. Cyclus doet mee aan deze week en roept inwoners op alle mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat ons afval
wordt ingezameld en onze straten netjes blijven, in het zonnetje te zetten. Geef ze een duim
omhoog, hang een kleurplaat of poster achter het raam, of beloon ze met een dikke glimlach.

In de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Zuidplas(*) zorgen de medewerkers van Cyclus dagelijks voor het ophalen van het afval en/of het schoon en netjes houden van de straten. Het gaat om werk waar kennis en professionaliteit voor nodig is. Ze dragen allemaal bij aan een betere en schonere wereld en zijn onmisbaar voor de samenleving.

Wil je ook iets betekenen voor onze AfvalHelden? Download hier een tekening en plak deze achter het raam of geef ze een dikke glimlach en een duim omhoog! In de Week van de AfvalHelden geven vele gemeenten, organisaties en bedrijven in het hele land hun 30.000 werknemers extra waardering. Daarvoor worden vele, verschillende acties op touw gezet, denk aan een gratis lunch-to-go, een cadeau of een leuke activiteit. Veel van die acties gaan we terugzien in de media.

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de brancheorganisaties NVRD, Vereniging
Afvalbedrijven, TLN en O&O fonds GOE, die gaan over afval, reiniging, transport en verwerking in Nederland. De Week vond in 2021 voor het eerst plaats.

*in Zuidplas wordt plastic en papier door de gemeente opgehaald maar een duim opsteken mag altijd!

Advertentie