8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Het eerste uitje SeniorenUitBus Zuidplas is een feit!

Het eerste uitje van onze nieuwe stichting SeniorenUitBus Zuidplas is een feit! Op 1 april werd Brielle bezocht en de bus “ingewijd”.

Een symbolische sleutel werd door Jos Helmer, bestuurslid uitjes aan Hans Simons uitgereikt, de chauffeur die de eer had samen met de begeleider Marjo van Essen- Smallenbroek het eerste uitje te kunnen uitvoeren.

De weergoden zaten ons niet mee, maar de deelnemers lieten zich dit uitje niet ontnemen! Het hele bestuur en enkele vrijwilligers deden onze bus voor deze gelegenheid uitgeleide.De deelnemers werd nog een extra riem onder het hart gestoken. Zij kregen een heerlijke vlaai mee, waarvan zij bij de eerste koffie hebben genoten.

Dank aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt en op naar een mooie toekomst! Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij Martin Damen, 06-31249266 (niet op zondag) of via E-mail: bestuur.uitjes@seniorenuitbuszuidplas.nl

of via E-mail: bestuur.uitjes@seniorenuitbuszuidplas.nl

Advertentie