8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Fiets jij ook mee met Camino

Op zaterdag 14 mei springen wij samen met zoveel mogelijk mensen op de fiets om aandacht te vragen voor ons Centrum Camino onder het motto “Fietsen voor geluk”Fiets jij ook mee? En ondersteun ons werk voor leven met en na kanker.

Je kunt kiezen uit een mooie fietstocht van 30 km of 60 km. Start en finish zijn bij Camino. Het maakt niet uit op wat voor fiets je komt. Dat mag een eenvoudige stadsfiets zijn of een geavanceerde elektrische. Maar een racefiets of mountainbike mag natuurlijk ook.

De 30 km route is uitermate geschikt voor gezelschappen (gezinnen, vriendengroepen, bedrijfsteam etc.) die graag willen genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast daagt de 60 km route de meer geoefende fietsers uit. Hoe dan ook, we maken er een gezellige dag van!

Wat kun je verwachten

Goede verzorging, saamhorigheid, gezelligheid, lekker sporten in de buitenlucht en finishen bij ons gezellige Camino-huis. Je krijgt uitgepijlde routes, een uniek “Fietsen voor Geluk” shirt, versnaperingen voor onderweg, koffie/thee! En, is er natuurlijk appeltaart. Wel tegen en kleine vergoeding.

Schrijf je in

Voor een route van 30 km of 60 km kun je je inschrijven op onze Camino site. Hier vind je ook meer detailinformatie over de routes. Schrijf je op de website van Camino in voor deelname of voor meer informatie over de fietstocht.

Advertentie