8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Online theatervoorstelling ‘Onder Invloed’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in samenwerking met theatergroep PlayBack de online theatervoorstelling Onder Invloed voor ouders van kinderen tussen de 10 en 18 jaar.

Iedere jongere komt in aanraking met drank en drugs. Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken pubers soms meer dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn of haar grens? En hoe zet je pubers kritisch aan het denken over wat normaal is en wat niet?

Tijdens de ouderavond Onder Invloed houden de acteurs van PlayBack ouders op een luchtige wijze een spiegel voor. Ze spelen herkenbare en vaak grappige situaties aan de keukentafel. Ook leren ze je hoe je afspraken kunt maken en effectief met je kind kunt communiceren over alcohol- en drugsgebruik. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de invloed van de alcoholwet op jongeren en hun opvoeding.

De theatervoorstelling is bedoeld voor ouders van kinderen tussen de 10 en 18 jaar, maar ook professionals en andere geïnteresseerden zijn welkom. De theatervoorstelling vindt online plaats op maandag 13 juni 2022 van 20.00 – 21.30 uur via Zoom. Deelname is gratis. Aanmelden en meer informatie via www.cjgcursus.nl

Advertentie