8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Webinar Creatief opvoeden met een kleine beurs

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een webinar voor ouders van kinderen van 0 tot 14 jaar die weinig te besteden hebben.

Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het je behoorlijk bezighouden: hoe zorg je ervoor dat jouw kind met zelfvertrouwen en een goed gevoel opgroeit? Het kan als een behoorlijke uitdaging voelen om met weinig geld toch iets leuks van vakanties, vrije momenten en verjaardagen te maken. Tischa Neve neemt je, met haar ervaring als kind met een moeder in de bijstand én vanuit haar vakgebied als psycholoog en opvoedkundige, mee in hoe je hier als ouder je weg in vindt. Een webinar vol herkenning, erkenning, begrip en praktische handvatten.

De webinar Creatief opvoeden met een kleine beurs vindt plaats op woensdag 15 juni 2022, van 20.00 – 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl

Advertentie