8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Dané Boer (NGV) derde op vierkamp

Bij de districtswedstrijd van het district Zuid-Holland in het Topsportcentrum in Rotterdam heeft Dané Boer van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging afgelopen zaterdag 22 mei een de derde plaats veroverd op de vierkamp turnen Categorie Jeugd E.

Dané begon met een stabiele balk oefening met een score van 10,950 scoorde, wat goed was voor haar een derde plek op dit onderdeel. Vervolgens voerde zij een mooie show op op de vloer waarvoor zij 10,150 punten kreeg. Haar twee sprongen over de Pegasus leverde een totaal score van 11,400 op en was goed voor een derde plek op dit onderdeel.

Tot slot maakte Dané nog enkele mooie zwaaien en acrobatische toeren uit op de brug wat beloond werd met een 9,400 wat goed was voor een tweede plek. In het overall klassement bleek haar totaalscore van 41,900 goed voor de derde plaats met slechts 0,050 punt verschil met nummer 2.

Advertentie