8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Laatste week juni minder sprinters tussen Nieuwerkerk en Gouda

De Nederlandse Spoorwegen laat tussen 27 juni tot en met 3 juli de spitssprinters tussen Rotterdam Centraal en station Gouda Goverwelle vervallen. Dat heeft de NS bekend gemaakt vandaag, de sprinters tussen Rotterdam en Uitgeest (via Gouda, Woerden en Amsterdam) blijven wel rijden.

Door een tekort aan collega’s hebben we de afgelopen dagen een aantal treinen op het laatste moment niet kunnen rijden. Dat willen we deze zomer zoveel mogelijk voorkomen. Daarom gaan we vanaf 27 juni per week vooraf bepalen of het nodig is om op een aantal trajecten minder treinen te rijden. Bij de aanpassingen houden we er rekening mee dat er zo weinig mogelijk reizigers last van hebben” aldus de NS.

De aanpassingen worden van te voren zichtbaar in de Reisplanner. De NS raad aan dat voor wie deze zomer op pad gaat voor vertrek de Reisplanner de checken.

Advertentie