8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Gewonde bij eenzijdig ongeval na liefdesruzie Europalaan Nieuwerkerk

Op zaterdagavond 18 juni is nabij de kruising van de Europalaan met het Goudmos een personenauto van de weg geraakt. Bij de eerste meldingen bij de hulpdiensten werd gemeld, dat de auto in het naastgelegen water terecht was gekomen. Bij aankomst van de brandweer bleek dit gelukkig niet het geval te zijn.

De auto reed vanaf de kant van Rotterdam richting Gouda, toen het bij het Goudmos fout ging. De auto belandde naast de weg, reed over een lantaarnpaal en kwam in de bosjes tegen een boom terecht. De hevig geschrokken bestuurster is in de ambulance nagekeken en vervoerd naar het ziekenhuis. De vriend van de vrouw die naast haar zat, bleef achter omdat hij niet mee mocht in de ambulance en vertelde dat hij en zijn vriendin ruzie hadden en er een ruk aan het stuur is gegeven.

Vanwege de ernst van de melding waren veel eenheden van de brandweer opgeroepen, waaronder een duikteam uit Capelle. Maar na aankomst van de eerste eenheid konden de aanrijdende eenheden terug richting kazerne.

Een berger heeft met enige moeite het voertuig uit de bosjes gehaald. Daarna vertrok de politie om de jongen nog heftig geschrokken achter te laten met een lege telefoon. Omstanders hebben de jongen geholpen met een telefoon waarmee hij zijn ouders kon bellen en die kwamen hem, vanuit Noord-Holland, ophalen.

Door het ongeval is de openbare verlichting uitgevallen rond de Europalaan met de Goudmos.

Lees ook update: Ambulance brengt bestuurster niet naar ziekenhuis maar op veilige afstand van mede inzittende 

 

Advertentie