8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Vol en gevariëerd programma van de Seniorenuitbus in juli

In de maand juli en begin augustus is er een vol programma voor de Seniorenuitbus in Zuidplas. Nagenoeg elke dag is er wel een uitstapje of rondrit gepland. Diverse plaatsen in Nederland en zelfs een trip naar Antwerpen in België staat op de planning.

Er is een grote keuze uit uitjes, zoals rondritten, een gezellig gezamenlijk etentje, bezoeken aan een winkelcentrum of (streek)markt, museum, en nog veel meer. Er wordt hiervoor maandelijks een programma opgesteld en is voor de maand juli hier te downloaden of kan bekeken worden op de site van de Seniorenuitbus.

Reserveringen telefonisch op maandag 27 en dinsdag 28 juni. tel.: 06 – 83 11 67 89 van
10:00 tot 16:00 uur. Op overige dagen van 13:00 tot 16:00 uur. Of per e-mail:
reserveringen@seniorenuitbuszuidplas.nl. Alle reizen zijn inclusief koffie of thee behalve bij theaterbezoek of tenzij anders vermeld. Neem altijd water en medicijnen mee, net als een lunchpakket, tenzij de lunch is inbegrepen. Indien u contant betaalt, wilt u dit dan gepast doen?

Advertentie