8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Bestuurder ongeval Noordelijke Dwarsweg gevonden in ziekenhuis

De bestuurder van het voertuig dat zondagmorgen 25 september vroeg in botsing kwam met een boom aan de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen is door de politie gevonden in een ziekenhuis.

De politie was bij de aanrijding ter plaatse gekomen maar had niemand meer bij het voertuig aangetroffen. Door de enorme schade aan het voertuig was de politie bezorgd over het lot van de bestuurder na zo’n impact van de aanrijding. Daarom heeft de politie op de sociale media een oproep gedaan.

De woordvoerder van de politie Eenheid Den Haag laat op vragen van Gouwe IJssel Nieuws weten dat naderhand in het ziekenhuis een 33 jarige inwoner uit Zevenhuizen is aangetroffen met een breuk en een wond aan een been. Door zijn toestand heeft de politie hem nog niet kunnen verhoren over de gebeurtenis en het onderzoek loopt nog laat de woordvoerder weten.

De politie blijft zoeken naar getuigen: “We doen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 en benoemd u dan het registratienummer: 2022287860

Foto : Politie, wijkagent Rob Draisma
Advertentie