8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Voorstelling GOLVEN ZO HOOG op 9 oktober in de Theaterbakkerheij

KernKracht nodigt mensen namens het project Herstel & Participatie (Kwintes, Parnassiagroep, GGZ Rivierduinen, Leger des Heils en KernKracht) uit voor de unieke voorstelling “GOLVEN ZO HOOG”.

Vol mentale power en muzikale vertelkracht biedt Kernkracht een ander perspectief op psychische kwetsbaarheid en herstel. Maarten van Veen (de Reisgenoot) schreef songs bij de verhalen van de ervaringsdeskundigen. Ondersteund met anekdotes en filmbeelden van de deelnemers maakte hij een voorstelling waarin je kwetsbaarheid en kracht ziet, hoort en voelt. GOLVEN ZO HOOG is bedoeld voor iedereen die de wereld van psychische en mentale problemen van binnenuit wil leren kennen.

Het is zeker ook interessant voor hulpverleners, (oud) cliënten én hun families. Een programma met impact, inspiratie, hoop en houvast. Wilt u de voorstelling gratis bijwonen op zondag 9 oktober om 15.00 uur (inloop vanaf 14.15 uur) in De Theaterbakkerheij (Gouderaksedijk 24 B in Gouda), meld u dan aan via info@kernkracht.nl

Advertentie