8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Webinar CJG: Tieners, sociale druk en groepsdruk

Op 20 oktober 2022 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in samenwerking met Tischa Neve een webinar voor ouders van kinderen tussen de 10 en 16 jaar.

De puberteit is een roerige tijd. Veranderingen op vele fronten, jezelf leren kennen, je staande houden en je plek vinden tussen leeftijdsgenoten. En omgaan met alle verwachtingen van ouders, anderen en social media.

In de webinar ‘Tieners, sociale druk en groepsdruk’ staan we stil bij onze rol als ouders bij de sociale druk die kinderen kunnen voelen. Ook kijken we naar wat je als ouder zelf kunt veranderen. En hoe je je kinderen kunt ondersteunen en begeleiden rond sociale druk en groepsdruk. Psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van tv en andere media, helpt ouders op weg met antwoorden en ideeën. Een webinar vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen!

Dit webinar vindt plaats op donderdag 20 oktober 2022 van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl

Advertentie